ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & COOKIES

Στην Easycab.eu σεβόμαστε απόλυτα τα Προσωπικά Δεδομένα των επισκεπτών μας.  Γι’ αυτό το λόγο, αναρτούμε παρακάτω, κείμενο στο οποίο παραθέτουμε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πως τα διαχειριζόμαστε.

Τελευταία ανανέωση : 4/7/2019

1.  Τι προσωπικά δεδομένα ζητούμε ή συλλέγουμε και για ποιόν λόγο το κάνουμε

Στην Easycab.eu δεν ζητούμε ή συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα επισκεπτών παρά μόνο σε πολύ μεμονωμένες περιππώσεις, οι οποίες περιγράφονται ευθύς αμέσως.

α.  Επικοινωνία επισκεπτών

  • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( e-mail  ) : Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας μας ή και απευθείας το e-mail μας, το μόνο προσωπικό σας δεδομένο που απαιτείται γιά την επικοινωνία μας, είναι η διεύθυνση e-mail σας, η οποία είνα απαραίτητη, προκειμένου να απαντήσουμε στο μήνυμα σας. Προαιρετικά, στην φόρμα επικοινωνίας, μπορείτε να συμπληρώσετε και το ονομ/μο σας. Το e-mail σας αποστέλλεται σε μας, στον εταιρικό μας λογαριασμό στο Papaki.com.

Tα στοιχεία επικοινωνίας σας, κρατούνται από εμάς για όσο χρόνο διαρκεί η συνεργασία ή επικοινωνία μας. Δεν τα χρησιμοποιούμε για κανέναν άλλο λόγο, δεν τα μοιραζόμαστε με κανέναν τρίτο, και δεν αποστέλλουμε διαφημιστικά e-mail.

Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Φόρμας κράτησης, ζητούμε επιπλέον του e-mail σας, το ονομ/μο και έναν τηλεφωνικό αριθμό, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την κράτηση σας. Το αίτημα κράτησης, αποστέλλεται με την μορφή e-mail στον εταιρικό μας λογαριασμό στο Papaki.com , ενώ παράλληλα αποθηκεύεται μαζί με τα συνοδευτικά Προσωπικά σας δεδομένα στην ιστοσελίδα μας για διαχειριστικούς και τεχνικούς λόγους. Τα Προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται από εμάς παρά μόνο για την εξυπηρέτηση του σκοπού της συνεργασίας ή επικοινωνίας μας, και μπορούν να διαγραφούν ή να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή μας το ζητήσετε.

  • Μέσω τηλεφώνου : Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά χρησιμοποιώντας τον τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας μας, τα στοιχεία σας κρατούνται από εμάς για όσο χρόνο διαρκεί η συνεργασία ή επικοινωνία μας. Δεν τα χρησιμοποιούμε για κανέναν άλλο λόγο, δεν τα μοιραζόμαστε με κανέναν τρίτο, και δεν αποστέλλουμε διαφημιστικά μηνύματα παντός είδους.

 β.  Στατιστικά επισκεψιμότητας 

  • Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, συλλέγονται αυτόματα, ανώνυμα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας μέσω του Παρόχου φιλοξενίας της ιστοσελίδας μας Papaki.com και αποθηκεύονται σε log files στον server του Παρόχου. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται για λόγους ασφαλείας, και αφορούν δεδομένα, όπως η διεύθυνση IP ή το πρόγραμμα περιήγησης ( Browser ) σας. Τα στοιχεία αυτά κρατούνται στον Πάροχο για πολύ ελάχιστο χρονικό διάστημα ( μερικών ημερών ) πέραν του οποίου διαγράφονται. ( Δείτε την Πολιτκή Απορρήτου του Papaki.com εδώ )

2.  Με ποιόν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε με κανέναν τρίτο.

3.  Ποιός έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

Αποκλειστικά ο διαχειριστής της παρούσας ιστοσελίδας.

Εφόσων ανακύψει τεχνικό πρόβλημα ή πρόβλημα ασφαλείας στην ιστοσελίδα, ο τεχνικός της Easycab.eu ή το τεχνικό προσωπικό του παρόχου φιλοξενίας ίσως χρειαστεί να έχει προσβαση στα εν λόγω στοιχεία, προκειμένου να επιλυθεί το τεχνικό πρόβλημα.

4.  Για πόσο διάστημα αποθηκεύονται τα δεδομένα σας

Τα δεδομένα επικοινωνίας σας αποθηκεύονται μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο προκειμένου να πραγματοποιείται η επικοινωνία ή συνεργασία μας.

Τα στατιστικά log files που αναφέρονται στην παράγραφο 1β, αποθηκεύονται μόνο για μερικές ημέρες στον server του παρόχου φιλοξενίας μας.

5.  Τι μέτρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας λαμβάνουμε, και ποιές είναι οι πολιτικές διαρροής δεδομένων που διαθέτουμε

Χρησιμοποιούμε πρωτόκολλο ασφαλείας SSL το οποίο εξασφαλίζει την προστασία των δεδομένων σας καθώς επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας. Αλλάζουμε τακτικά username/password πρόσβασης στο διαχειριστικό τμήμα του site μας, λαμβάνουμε μέτρα ασφάλειας ( antivirus ) στο εταιρικό μας δίκτυο υπολογιστών αλλά και στον λογαριασμό μας στο πάροχο φιλοξενίας μας.

Ο ίδιος ο πάροχος φιλοξενίας μας λαμβάνει αυστηρά μέτρα ασφαλείας προκειμένου να προστατεύσει τους server από ενδεχόμενη κακόβουλη επίθεση και διαρροή δεδομένων. ( https://www.papaki.com/el/transactions-safety.htm ) Σε περίπτωση διαρροής δεδομένων αλλάζουμε άμεσα όλους τους κωδικούς διαπίστευσης ( username/password ) , ενημερώνουμε τους άμεσα εμπλεκόμενους για την διαρροή, και λαμβάνουμε όλα τα τεχνικώς αναγκαία μέτρα σε συεργασία με τον πάροχο φιλοξενίας μας για την επαναλειτουργία του site μας σε ασφαλή πλαίσια.

6.  Ποιά είναι τα δικαιώματα σας πάνω στα προσωπικά σας δεδομένα

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγραφούν τα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας e-mail στην e-mail διεύθυνση επικοινωνίας μας info@easycab.eu. Έχουμε υποχρέωση να σας απαντήσουμε εντός 30 ημερών. Επιφυλλασόμεθα του δικαιώματος να αρνηθούμε την διαγραφή εφόσων αφορά νόμιμους φορολογικούς λόγους ή λόγους ασφαλείας.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε στην ίδια e-mail διεύθυνση για οποιοδήποτε θέμα που αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα.

7.  Cookies